about

The key element of the apartment is the open table that links the kitchen, the entrance and the living room into one spacious social space.

The family approached us with an unique condominium layout; existing building structure divided the whole space into horizontal bands of spaces as one enters the apartment. We planned this 1200 sft condominium as multiple alternating bands of spaces: colourful public realm, monochromatic study, colourful children’s room, and monochromatic master suite. This is to meet the different requirements of two young adults and a growing kid; where there’s a space for everyone with the occasional overlapping areas.

The key element of the apartment is the open table that links the kitchen, the entrance and the living room into one spacious social space.

2019
Close Menu